PÖLYPOLTON TOTEUTTAMINEN

Meillä ja CPM Europella on pitkä yhteinen historia yhdessä laitteiden kehittämisen ja asennushankkeiden toteuttamisen osalta. Erityisesti vasaramyllyjen ja pelletintuotantolaitteistojen osalta Euroopassa. Yhteistyötä projektien toteuttamiseksi on tehty vuodesta 2009 lähtien. Vuonna 2019 yhteistyötä syvennettiin allekirjoittamalla yritysten välinen kumppanuussopimus. Toimimme CPM Europen laite ja projektitoimittajana biomassan jalostus- ja energiantuotantohankkeissa.

California Pellet Mill CO. (CPM) on yrityksenä keskittynyt pellettien valmistamiseen ja käsittelemiseen. Yritys kehitti ensimmäisen pellettitehtaan jo vuonna 1931. Siitä lähtien yritys on kehittänyt jatkuvasti osaamistaan pellettien valmistuksen ja käsittelyn osalta, jonka myötä laitteet ja asiantuntemus täyttävät käytännössä kaikki asiakastarpeet.  CPM laitteiden ja ratkaisujemme avulla voit toteuttaa kaiken pellettien valmistuksesta murskaukseen.

Kumppanuutemme vahvistaa toimituskyvykkyyttämme energiatuotantolaitosten yksittäisinvestoinneista kokonaisuuksien toteuttamiseen. Mikäli investointiisi liittyy pellettien käsittelyä tai vaikkapa hakkeen muuntaminen pienempään raekokoon, löytyy yrityksestämme sopiva teknologia, vankka asennusosaaminen ja elinkaaripalvelut.