TEOLLISUUDEN PALOTORJUNTA JA RÄJÄHDYKSENESTORATKAISUT

Vahinkojen ennaltaehkäisy ja vaaratilanteilta suojautuminen on yksi keskeisimmistä elementeistä jokaisessa teollisuuslaitoksessa. Luotettava turvalaitevalmistaja on kriittinen osa toimitusketjussa. Aloitimme vuonna 2019 yhteistyön IEP Technologiesin kanssa varmistaaksemme asiakkaille parhaan mahdollisen suojan prosessien turvaamiseksi. Prosesseihin voi kulkeutua epäpuhtauksia, jotka aiheuttavat kipinöitä. Kipinöistä syntyvät vahingot ovat monesti suuria, koska ne voivat aiheuttaa tulipaloja sekä pölyräjähdyksiä. Tästä syystä ennaltaehkäiseminen korostuu vahingolta suojautumisessa.

Vuodesta 1956 IEP Technologies on omistautunut prosessiteollisuuden turvallisuuden parantamiseen. Yrityksen missiona on suunnitella ja tarjota maailmanlaajuisesti huippuluokan räjähdyssuojakomponentteja ja innovatiivisia sovelluksia.

Yhteistyössä IEP Technologiesin kanssa voimme toteuttaa teollisuuteen harmonisoituja ratkaisuja, joissa yhdistyy tehokkuus sekä turvallisuus.  Keskinäinen toimintojen ja tuotevalikoiman ymmärtäminen tuo luotettavuutta ja suojaa juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan.