TARJOAMME TEOLLISUUSLAITOKSELLESI TÄYDEN ELINKAAREN KATTAVAT PALVELUT

Henkilöstömme osaaminen ja resurssimme antavat meille mahdollisuuden tarjota laadukkaita palveluja alkaen ratkaisukonseptin kehittämisestä järjestelmän käyttöönottoon ja ylläpitoon koko laitoksen elinkaaren ajan.

PALVELUMME

Suunnittelu

Jokaisella teknologisella ratkaisulla on oltava oikeanlainen suunnittelutausta, joka antaa vahvan perustan investoinnin koko elinkaaren kestäville ratkaisuille. Työntekijämme kehittävät teknisiä ratkaisuja hyödyntäen tieteellistä ja teoreettista tietoa yhdistettynä käytännön kokemukseen.

Asennustyöt

Yrityksemme on tarjonnut asennustöitä ja niiden valvontaa aina yrityksen perustamisesta lähtien. Ostimme Palsteel Oy:n vuonna 2019, jonka kanssa olimme tehneet useamman vuoden yhteistyötä. Nykyisin yrityksellämme on riittävästi omaa kapasiteettia tarjota asennus- ja hitsauspalveluita kaikille asiakkaillemme.

Toteuttaminen

Käyttöönotto on prosessi, jossa tarkistamme ja dokumentoimme suunnittelu- ja asennusvaiheet. Käyttöönottamisen yhteydessä testataan ja tarkastetaan toteutettujen järjestelmien vaatimusten mukainen toteuttaminen säädösten, standardien, toimittajien ohjeiden sekä asiakkaan vaatimusten mukaan.

Käyttö-, huolto ja kunnossapitotyöt

Ammattilaistiimimme voi tarjota palveluja erilaisiin infrastruktuurisovelluksiin, energiantuotantolaitoksiin, teollisuuslaitoksiin. Palvelumme räätälöidään kustannustehokkaasti juuri asiakkaan tarpeen ja toiminnan mukaiseksi.

Tuotanto

Tuotantotilamme sijaitsevat Haapavedellä. Tuotanto on toteutettu kansainvälisten vaatimusten ja standardien mukaisesti. Henkilöstössämme on vain sertifioituja tekijöitä ja tilaukset toimitamme täsmällisesti.

Sähköistys ja automaatio

Eri teollisuuden projektien toteuttamisen yhteydessä olemme hankkineet joukon huippuammattilaisia, joilla on korkeatasoista sähkö- ja automaatiotyön osaamista.