SAVUKAASUJEN SUODATUSJÄRJESTELMÄT

PUHTAAN ILMAN TEKNOLOGIAA

Ympäristökysymykset ovat mielessämme jokaisessa projektissa ja asennuksessa. Kaikilla energiaan liittyvillä hankkeilla on velvoitteensa ympäristölle. Hankkeiden toteuttajana me kunnioitamme luontoa ja huolehdimme velvoitteistamme. Integroimme projekteihimme laadukkaita kaasun suodatusjärjestelmiä varmistaaksemme vaaditut päästötasot ja estäen ympäristön pilaantumisen.

Yhdessä tunnetun yhteistyökumppanimme Scheuchin kanssa voimme tarjota markkinoille laajan ratkaisuvalikoiman, joilla voidaan ratkaista tarvittavat ympäristökysymykset.

Erillisenä toimituksena tai integroiduina ratkaisuina voimme tarjota seuraavaa:
Yhdessä kumppanimme teknologian kanssa voimme tarjota tarvittavat palvelut, kuten kokoonpanon, käyttöönoton, tarkastuksen ja huollon, koulutukset ja varaosien toimitukset.
Suosituimmat tuotteet on lueteltu alla. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Sähkösuodattimet

Uusimman sukupolven sähköstaattinen pölynerotustekniikka savukaasujen pölynpoistoon. Korkea erotteluaste, alhainen painehäviö, pitkä käyttöikä ja korkea käytettävyys. Voidaan jälkiasentaa tehokkaasti olemassa oleviin järjestelmiin.

Letkusuodattimet

Tilan minimointikonsepti pussisuodatintekniikkaa käyttäen. Optimoitu virtausgeometria suodatinmateriaalin tasaisen kuormituksen toteuttamiseksi. Korkea esivalmisteaste johtaa lyhyeen asennusaikaan. Teknologia takaa korkean suorituskyvyn ja järjestelmän käytettävyyden.

Kuivasorptioratkaisut

Happamien epäpuhtauksien (HF, HCl, SOx) vähentäminen käyttäen Ca- (kalsium) tai Na- (natrium) perustuvia lisäaineita. Dioksiinien ja furaanien, elohopean ja sen yhdisteiden vähentäminen aktiivihiilen injektion avulla. Yksinkertainen ratkaisu, jolla on korkea hyötysuhde erittäin saastuneille savukaasuille.