HUOLTO JA KUNNOSSAPITOTYÖT

ENNAKOIVAA OMAISUUDENHALLINTAA

Ammattilaistiimimme voi tarjota palveluja erilaisiin infrastruktuurisovelluksiin, energiantuotantolaitoksiin, teollisuuslaitoksiin.

Palvelumme räätälöidään kustannustehokkaasti juuri asiakkaan tarpeen ja toiminnan mukaiseksi. Henkilöstömme muodostuu rautaisista ammattilaisista, jotka tarjoavat täyden valikoiman suunnittelupalveluita, RAK-, prosessi-, sähkö- ja automaatio, layout- ja putkisto, sekä käyttöönottopalveluiden osalta. Yhdessä kumppanuusyritystemme kanssa voimme tarjota usean tuotemerkin teknologioiden asiantuntemuksen ja joustavan huoltopalvelun.

Toimitilamme sijaitsevat Haapavedellä, mutta organisaatiomme operoi maanlaajuisesti varmistaen lyhyet vasteajat. Hyvin varustellut huoltoautomme ja kattava työkalu/varaosavarastomme ylläpitävät palvelukyvykkyyttämme.

Tuemme asiakkaitamme heidän päivittäisessä toiminnassaan seuraavasti:
Ennakoiva kunnossapitopalvelu lisää laitosten käyttöikää, parantaa tuottavuutta ja noudattaa kiertotalouden toimintaperiaatteita. Asianmukaisesti suoritetut korjaus- ja huoltopalvelut (testaus, mittaus, korjaus, säätö jne.) varmistavat myös laitteiden käytettävyyden ja turvallisuusriskit vähenevät.