POLTTOJÄRJESTELMÄT

AVAIMET KÄTEEN TOIMITUKSIA TARVITSEMILLESI POLTTOJÄRJESTELMILLE

Lisääntynyt tietoisuus ja kasvava huoli ympäristöasioista nostaa painetta arvioida uudelleen perinteisiä energiantuotantomuotoja kaikkialla maailmassa. Päästöjen vähentäminen, siirtyminen fossiilisista polttoaineista uusiutuviin biopolttoaineisiin, tehokkuuden lisääminen, jätevirtojen hyödyntäminen ja kiertotalouden edistäminen ovat päivittäisiä tehtäviä, joita tiimimme huomioi jokaisessa toimituksessa. Järjestelmäintegroijana toimiminen motivoi meitä parantamaan teknologisia ratkaisujamme ja ehdottamaan asiakkaillemme innovatiivisimpia tuotteita yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Polttojärjestelmiin keskittyvien kumppaneidemme Vyncken ja PetroBion kanssa olemme luottavaisia voidessamme yhdessä tarjota huipputeknologiaa, kokenutta projektiosaamista ja ketterää huoltopalvelua asiakkaillemme.

Tarjoamme eri teollisuudenaloille räätälöityjä ratkaisuja energian tuottamiseen. Haluamme olla asiantunteva kumppani niin vanhojen järjestelmien modernisoinneissa kuin uusinvestoinneissa.

Valitsemme sinulle energiantuotantojärjestelmän, joka vastaa halutun polttoainetyypin, palamiskapasiteetin, polttotavan, ympäristö- ja muiden vaatimuksien osalta tarvettasi.

Suosituimmat tuotteet on lueteltu alla. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Rotary cup -poltin

PR-poltin on varustettu pyörivällä polttoainesuuttimella. Pyörivä suutin luo korkean polttoaineen sumutuksen ja puhtaamman palamisen kuin muut ratkaisut erityisesti vaikeimmilla polttoaineilla. Valmistettu yksilöllisesti asiakkaiden tarpeiden mukaan. Soveltuu erilaisten nestemäisten ja kaasumaisten polttoaineiden, kuten jätteeksi luokiteltujen polttokelpoisten nesteiden ja erilaisten biopolttoaineiden polttamiseen.

Lanssi poltin

PL-poltin toimii nestemäisellä polttoaineella ja käyttää sumutusilmaa tai höyryä mahdollistaen puhtaan palamisen alhaisilla NOx-päästöillä. Tämä poltin voidaan varustella tarvittaessa automatisoidulla lanssin suojaustoiminnolla. Poltin sopii raskaille ja kevyille polttoöljyille, erilaisille bioöljyille sekä polttokelpoisiksi luokiteltaville jätenesteille. Vakiokapasiteetin polttimet valmistetaan välillä 5-50 MW.

Kaasulanssipoltin

PGL-poltin on kehitelty täyttämään tiukat NOx-päästövaatimukset vanhentuneissa kattiloissa. PGL-poltin ratkaisuja on toimitettu ensisijaisesti PTVM-tyyppisille kattiloille. PGL-polttimen suunnittelussa on saatu toteutettua erityisen alhainen painehäviö ilmarekisterin yli. Tämän tyyppinen poltin voidaan suunnitella käyttämään erilaisia kaasupolttoaineita, kuten maakaasua, nestekaasua, biokaasua jne.

Matalapaine ilmasumupoltin

PP/PB-poltin on vankka ja muuntautumiskykyinen poltin, jota on saatavana useina eri malleina 1-6 MW - 2-25 MW: n kapasiteeteille. PP/PB-poltin on suunniteltu polttamaan vaikeita polttoaineita, kuten raskasta polttoöljyä, liuskeöljyä, eläinrasvaa, mäntyöljyä jne. Tämän poltintyypin suurin suosio on vaativassa meriteollisuudessa, koska se omaa hyvän käyttö- ja toimintavarmuuden, helppokäyttöisyyden, ja yksinkertaiset huolto-ominaisuudet.

Jauhe- ja pölypolttimet

Poltinta on saatavana kymmenenä eri mallina kapasiteeteiltaan 1-40 MW, poltin on suunniteltu vastaamaan korkeisiin palamisvaatimuksiin, kun kyseessä on vaikeat polttoaineet, kuten kuivasta biomassasta, sahanpurusta, hiomakonepölystä, erilaisista agropolttoaineista, puupelleteistä, teollisuuden sivuvirroista valmistetuista polttoaineista jne. Sekundäärisenä varapolttoaineena siinä voidaan käyttää erilaisia polttoaineita, jotka voivat olla nestemäisiä tai kaasumaisia.

Vesijäähdytteiset porrasarinat

Puolijäähdytteinen, täysin vesijäähdytteinen tai hybridiarinan palamisteknologiat, jotka ovat integroitu nykyaikaisiin kiinteän polttoaineen kattiloihin. Lämpötehoalue 1-100 MW. Arinan erityislaatuinen rakenne mahdollistaa haastavien polttoaineiden, kuten biopolttoaineiden, agropolttoaineiden, kierrätysjätteen jne. tehokkaan polton kontrolloidusti.