PUTKILÄMMÖNSIIRTIMET

HYVIN JOHDETTU, SUJUVA PROSESSI

Putkilämmönsiirtimien lämpöteknisessä laskennessa käytämme maailmanlaajuisestikin prosessiteollisuudessa käytettävää HTRI-mitoitusohjelmaa. Toimintamme ytimessä on tiivis ryhmä avainammattilaisia, niin lämmönsiirtotekniikan, höyryosaamisen, laadunvarmistuksen ja painelaitevalmistuksen saralta. Toimintamme aikana olemme luoneet kiinteät yhteydet luotettaviin putkilämmönvaihtimien valmistajiin kotimaahan ja ympäri Eurooppaa.

Jokaisen uuden projektin alussa järjestämme tarjousprosessin, joka hyödyttää asiakasta parhaiten. Maailmanlaajuinen toimittajaverkostomme takaa, että äkilliset markkinamuutokset eivät vaikuta hankintaprosessiin negatiivisesti. Kaikki toimittamamme lämmönvaihtimet ovat CE-merkittyjä ja noudattavat maailmanlaajuisten standardien tiukkoja määräyksiä. Ammattilaisemme valvovat valmistusprosessia ja takaavat korkean laadun.

Teollisessa valmistuksessa tiedon sujuvuus ei ole ilmeistä. Monet valmistajat ovat huolissaan vain omasta prosessistaan ja unohtavat asiakkaan tarpeet. CTI:n projektijohtamisen myötä tätä ongelmaa ei ole. Palvelumme sisältävät tuotannon ja käytettyjen materiaalien tarkan seurannan. Tämä yhdistetään uusimpiin digitaalisiin ratkaisuihin, jotka tekevät tiedonkulusta sujuvampaa.

AFA TEMA TYPE
AKU TEMA TYPE
BES TEMA TYPE
BEU TEMA TYPE