RÄJÄHDYSSUOJAIMET

ENSIMMÄINEN ASKEL RÄJÄHDYKSEN ESTÄMISEKSI

Yhteistyömme IEP Technologiesin kanssa aloitettiin vuonna 2019 ja pystymme tarjoamaan markkinoille harmonisoituja teknologisia räjähdyksenestoratkaisuja, jotka ovat vaikuttavia,tehokkaita ja turvallisia. Kumppaneina keskinäisten toimintojemme ja tuotevalikoiman syvällinen ymmärtäminen tuo luotettavuutta sinne, missä sitä eniten tarvitaan – vahinkojen ennaltaehkäisyyn ja niiltä suojautumiseen.

Tarjoamme asiakkaille seuraavia ratkaisuja tuoteryhmittäin:

Teollisuuslaitoksissa on laaja valikoima prosesseja ja prosessilaitteita, jotka ovat alttiina palavan pölyn, kaasun tai höyryn räjähdysvaaralle. Palavien materiaalien kuivaamiseen, varastointiin, käsittelyyn, siirtämiseen, seulontaan ja suodattamiseen käytetyt laitteet toimivat ATEX-luokituksen alaisina. Meillä on laaja kokemus vaadittavien suojausratkaisujen toteuttamisesta.
Suosituimmat tuotteet on lueteltu alla. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja

Kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmät

Suojaa prosessiasi räjähdyksiltä. Järjestelmä on suunniteltu ehkäisemään sytytyslähteiden pääsyä suojattuihin laitteisiin. Järjestelmä tunnistaa kipinät ja sammuttaa ne automaattisesti keskeyttämättä prosessia.

Räjähdyskalvot- ja paneelit

Räjähdyspaneelit on suunniteltu minimoimaan prosessisäiliöiden, kanavien ja muiden teollisuusrakenteiden vauriot palavien materiaalien syttyessä. Paneelit on suunniteltu repeytymään ennalta määrätyssä paineessa, jolloin tulipallo ja syttymisen aiheuttama paine pääsee purkautumaan turvalliselle alueelle.

Liekittömät räjähdyssuojajärjestelmät

Räjähdyksen tukahdutusjärjestelmät ja liekittömät paineenpurkujärjestelmät ovat suunniteltu henkilöstön ja prosessilaitteiden turvallisuuden maksimoimiseksi. Suojausjärjestelmä on suunnattu prosessilaitteistoille ja prosessin osiin, joihin tavalliset räjähdyskalvot ja -paneelit eivät sovellu. Molemmat ratkaisut mahdollistavat räjähdyssuojan ilman liekin vapautumista.