TIIVISTEELLINEN LEVYLÄMMÖNSIIRRIN

ERINOMAINEN LÄMMÖNSIIRTO JA PIENI KOKO

Tiivisteellisen levylämmönsiirtimen keskiössä ovat erinomainen lämmönsiirto ja pieni koko.  Levypakka voidaan avata kokonaan, mikä mahdollistaa puhdistamisen ja levyjen vaihdon tarvittaessa. Levyjä voidaan lisätä lämmönsiirtimeen myöhemmin lämmönsiirtimen kapasiteetin lisäämiseksi tai vaihtoehtoisesti, jos virtausolosuhteet muuttuvat tai jos painehäviössä tapahtuu muutoksia.

Tiivisteellinen levylämmönsiirrin on erinomainen prosesseissa, jotka edellyttävät nopeaa ja tarkkaa käynnistystä. Sen pieni tilavuus ja tehokas lämmönsiirto helpottavat prosessin automaattista hallintaa.

Yhteistyö Arsopi-Thermalin kanssa

CTI toimii portugalilaisen Arsopi-Thermal S.A:n jälleenmyyjänä tiivisteellisille levylämmönsiirtimelle Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Arsopi-Thermal valmistaa levylämmönsiirtimet yhteistyössä japanilaisen Hisaka Worksin kanssa ja toimii yrityksen eurooppalaisena tuotantoyksikkönä. Arsopi-Thermal on valmistanut tiivistettyjä levylämmönvaihtimia vuodesta 1992.

Arsopi-Thermal käyttää levylämmönvaihtimien valmistuksessa yli 20 000 tonnin painoista puristinta kaikkien levykokojen puristamiseen yhdelle puristuksella. Automatisoitu tuotantolinja takaa tinkimättömän laadun ja kilpailukykyisen hintatason.

GASKETED PLATE HEAT EXCHANGERS
SEMI-WELDED PLATE HEAT EXCHANGERS
GASKETED PLATE HEAT
EXCHANGERS