YHDISTETTY SÄHKÖN- JA LÄMMÖNTUOTANTO

PIDETÄÄN KESTÄVÄN KEHITYKSEN PYÖRÄ PYÖRIMÄSSÄ.

Sähkön ja lämmön yhteistuotantolaitokset tuovat mahdollisuuden hajauttaa sähköntuotantokapasiteettia, sillä ne on suunniteltu vastaamaan paikallisen kuluttajan tarpeita. Niillä pyritään myös varmistamaan korkea hyötysuhde, vähentämään siirtohäviöitä sekä lisäämään oman energiajärjestelmän joustavuutta, saatavuutta ja kustannustehokkuutta.  CHP-laitosratkaisuissa usein tuottavuutta parantaa omat polttoainelähteet, kuten puutähteet, maatalouspolttoaineet tai erilaiset jätevirrat. Tasapaino polttoaineen saatavuuden ja erimuotoisten energiantarpeiden (lämpö, höyry, sähkö) välillä on onnistuneen projektin avaintekijä.

Kattilat voivat tuottaa tulistettua höyryä jopa 70 bariin ja 480 C: n saakka.
CHP-laitokset koostuvat tyypillisesti seuraavista järjestelmistä:

Yleensä CHP -laitosten ensisijainen käyttötarkoitus on sähköntuotanto ja lämmöntuotanto käytetään vaihtelevasti kaukolämmön tai teollisen prosessin tukemiseen. Lämpöenergiana CHP-laitoksissa voidaan käyttää höyryä, tulistettua höyryä, kuumia kaasuja jne. Olemme aina valmiita auttamaan sinua kehittämään ratkaisun, joka sopii parhaiten yrityksesi tarpeisiin.

Tarjoamme CHP laitoksia, joiden sähkötehon tuotantokapasiteetti on 0,5 – 20 MWe,  arina- tai poltinpolttotekniikalla.

Palveluumme kuuluvat myös investoinnin koko elinkaaren palvelut, esisuunnittelusta jälkihoitoon. Toimimme mielellämme avaimet käteen -periaatteella (EPC), mutta toimitamme joustavasti myös yksittäiset prosessilaitteet tarvittavien palveluiden kanssa.