YHTEISTYÖKUMPPANIMME

KUMPPANUUS PERUSTUU LUOTTAMUKSEEN, EI HIERARKIAAN. KUMPPANEINA TÄYDENNÄMME TOISIAMME.

PETROBIO

INNOVATIIVISTA POLTINTEKNIIKKAA

Solmimme vuonna 2019 yhteistyösopimuksen ruotsalainen poltinvalmistaja PetroBion kanssa, jolloin aloimme edustamaan heidän teknologiaansa Suomessa. Vuonna 2020 meistä tuli myös yrityksen omistaja yhdessä belgialaisen Vyncken kanssa.

Göteborgissa sijaitseva PetroBio on erikoistunut polttimien suunnitteluun, tuotantoon ja asentamiseen kaikentyyppisille kiinteille, nestemäisille ja kaasumaisille polttoaineille aina 100MW saakka.Vuonna 1964 perustettu yhtiö on kehittänyt teknologiaansa erityisesti pölypoltolle.

PetroBion osakkuus vahvistaa yhteistyötämme entisestään ja mahdollistaa edistyksellisten polttotekniikoiden toteuttamisen kanssamme, mukaanlukien matalan NOx arvon, monipolttoainekäytön ja biopolttoaineet. Viimeaikaiset hankkeet ovat jo osoittaneet, että PetroBion tekniikka yhdistettynä osaamiseemme projektinhallinnassa, asennuksessa ja käyttöönotossa luo lisäarvoa asiakkaillemme. Koska polttaminen pysyy aina jokaisen energialaitoksen keskiössä, yhteinen tavoitteemme on luoda asiakkaillemme pitkäaikaista ja luotettavaa palvelua.

SCHEUCH

LÄHEMPÄNÄ PUHDASTA HUOMISTA

Tietoisuus päästötavoitteista ja ympäristön saastumisesta on synnyttänyt tarpeemme tehdä yhteistyötä savukaasujen ja poistoilmojen puhdistukseen erikoistuneen kumppanin kanssa. Olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä Scheuchin kanssa tarjoten innovatiivista teknologiaa ja puhdistukseen liittyviä kokonaisratkaisuja asiakkaillemme.

Itävaltalainen perheyritys Scheuch on perustettu vuonna 1963. Scheuch on innovatiivisen ilma- ja ympäristötekniikan markkinajohtaja tarjoten asiakkailleen räätälöityjä toteutuksia, joilla vastataan teollisuuden yhä tiukentuviin päästövaatimuksiin.

Paikallisena toimijana tarjoamme Scheuch -tuotevalikoimaa Skandinavian markkinoilla.  Lisäksi savukaasujen puhdistus ja käsittelyjärjestelmät vahvistavat portfoliotamme mahdollistaen avaimet käteen toteuttamisen laitoksen saneerauksesta aina uuden rakentamiseen. Yhdessä kohti päästötöntä tulevaisuutta.

VYNCKE

BIOMASSAN JA WASTE-TO-ENERGY POLTTO-RATKAISUT

CT Industrialin johtoajatuksena on hyödyntää teollisuuden sivuvirroista syntyviä polttokelpoisia energialähteitä. Osaltamme haluamme vähentää ympäristön kuormittumista ja yhdessä VYNCKEN edistyksellisten CleanTech- energiaratkaisujen kanssa voimme saavuttaa tämän tavoitteen.

VYNCKE on vuonna 1912 perustettu belgialainen perheyritys, joka toimii jo neljännessä sukupolvessa. Nykyisin yhtiön liiketoiminta on maailmanlaajuista, pääkonttori sijaitsee edelleen Belgiassa. Yhtiö työllistää yli 370 työntekijää, jotka toimivat yhdeksässä eri maassa, kolmella eri mantereella. Yhtiöllä on takanaan yli 4 300 globaalia projektitoimitusta. VYNCKEn tuotevalikoimasta löytyy energiasovellukset kaikille tunnetuille biopolttoaineille, samoin jätteenpolttamiseen räätälöidyt ratkaisut. Tuotevalikoimasta löytyy kattiloita 1—100 MW välille, jotka voidaan lisäksi valjastaa myös sähköntuotantoon.

Tarjoamme Pohjoismaissa kumppaneina puhtaan energiateknologian ratkaisuja teollisuuteen. VYNCKEN kokemus haastavien polttoaineiden käsittelyssä takaa tekniikan toimivuuden sekä korkealuokkaisen laadun. Projektiosaaminen ja paikallisten vaatimusten tunteminen luo yhteistyöllemme vankan pohjan ja hyötyjä tuleville asiakkaillemme.

CPM EUROPE

PÖLYPOLTON TOTEUTTAMINEN

Meillä ja CPM Europella on pitkä yhteinen historia yhdessä laitteiden kehittämisen ja asennushankkeiden toteuttamisen osalta. Erityisesti vasaramyllyjen ja pelletintuotantolaitteistojen osalta Euroopassa. Yhteistyötä projektien toteuttamiseksi on tehty vuodesta 2009 lähtien. Vuonna 2019 yhteistyötä syvennettiin allekirjoittamalla yritysten välinen kumppanuussopimus. Toimimme CPM Europen laite ja projektitoimittajana biomassan jalostus- ja energiantuotantohankkeissa.

California Pellet Mill CO. (CPM) on yrityksenä keskittynyt pellettien valmistamiseen ja käsittelemiseen. Yritys kehitti ensimmäisen pellettitehtaan jo vuonna 1931. Siitä lähtien yritys on kehittänyt jatkuvasti osaamistaan pellettien valmistuksen ja käsittelyn osalta, jonka myötä laitteet ja asiantuntemus täyttävät käytännössä kaikki asiakastarpeet.  CPM laitteiden ja ratkaisujemme avulla voit toteuttaa kaiken pellettien valmistuksesta murskaukseen.

Kumppanuutemme vahvistaa toimituskyvykkyyttämme energiatuotantolaitosten yksittäisinvestoinneista kokonaisuuksien toteuttamiseen. Mikäli investointiisi liittyy pellettien käsittelyä tai vaikkapa hakkeen muuntaminen pienempään raekokoon, löytyy yrityksestämme sopiva teknologia, vankka asennusosaaminen ja elinkaaripalvelut.

IEP TECHNOLOGIES

TEOLLISUUDEN PALOTORJUNTA JA RÄJÄHDYKSENESTORATKAISUT

Vahinkojen ennaltaehkäisy ja vaaratilanteilta suojautuminen on yksi keskeisimmistä elementeistä jokaisessa teollisuuslaitoksessa. Luotettava turvalaitevalmistaja on kriittinen osa toimitusketjussa. Aloitimme vuonna 2019 yhteistyön IEP Technologiesin kanssa varmistaaksemme asiakkaille parhaan mahdollisen suojan prosessien turvaamiseksi. Prosesseihin voi kulkeutua epäpuhtauksia, jotka aiheuttavat kipinöitä. Kipinöistä syntyvät vahingot ovat monesti suuria, koska ne voivat aiheuttaa tulipaloja sekä pölyräjähdyksiä. Tästä syystä ennaltaehkäiseminen korostuu vahingolta suojautumisessa.

Vuodesta 1956 IEP Technologies on omistautunut prosessiteollisuuden turvallisuuden parantamiseen. Yrityksen missiona on suunnitella ja tarjota maailmanlaajuisesti huippuluokan räjähdyssuojakomponentteja ja innovatiivisia sovelluksia.

Yhteistyössä IEP Technologiesin kanssa voimme toteuttaa teollisuuteen harmonisoituja ratkaisuja, joissa yhdistyy tehokkuus sekä turvallisuus.  Keskinäinen toimintojen ja tuotevalikoiman ymmärtäminen tuo luotettavuutta ja suojaa juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

SIVERGY

ENERGIAN KESKITTÄMINEN ASIAKKAAN TARPEIDEN MUKAISEKSI HANKKEISSA

Missiomme on yhdistää kokemus, osaaminen ja korkeatasoinen teknologia asiakkaan tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. Vahvistaaksemme organisaatiotamme aloitimme yhteistyön yhdessä liettualaisen Sivergyn kanssa vuonna 2021.

Sivergy on erittäin motivoitunut ammattilaisten tiimi, jota yhdistää yhteiset arvot ja elämäntapa. Sivergyn asiantuntijoilla on pitkä kokemus yleisesti liiketoiminnan kehittämisestä, uusiutuvan energian ratkaisujen myynnistä sekä energialaitoskonseptien tarjoamisesta. Vuosien aikana he ovat rakentaneet vahvan kontaktiverkoston Eurooppaan, jota hyödynnetään merkittävien hankkeiden toteutuksessa ja toimitusketjun laajentamisessa.

Sivergyn kanssa rakennamme vahvan arvopohjaisen yhteistyömallin kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa. Uskomme sen olevan keskeinen tekijä onnistuneelle liiketoiminnan kasvulle ja visiomme toteutumiselle.