YRITYKSEMME TARINA

CT Industrial Oy on perustettu vuonna 2008. Yritys alkoi kehittymään nopeasti ja on saanut vuosi vuodelta lisää jalansijaa onnistuneiden toimitusten ja yritysostojen myötä.

Alusta lähtien monitaitoinen henkilöstömme alkoi palvella Suomen ja Ruotsin markkinoita laadukkailla teknisillä ratkaisuilla puunjalostuksessa, vaativien polttoaineiden poltossa sekä teollisissa prosesseissa.

Vuoteen 2018 mennessä olimme hankkineet vankan asiakaspohjan sekä toimittaneet palvelujamme yli kymmeneen maahan.

Vuonna 2019 yrityksen johto teki pitkän tähtäimen strategisia linjauksia, joilla loimme edellytykset yhä isompiin kokonaistoimituksiin. Johtavien teknologiatoimittajien kanssa tehdyt yhteistyösopimukset ja jo samana vuonna resursseja merkittävästi lisännyt yritysosto vahvistivat yrityksemme asemaa Pohjoismaissa.

Vuonna 2021 liiketoiminnan johtoryhmää vahvistettiin, joka ensitöikseen uudellenorganisoi yrityksen myyntitoiminnot tulosyksiköihin seuraavasti: projektiliiketoiminta, palveluliiketoiminta, tuotteet ja sovellukset.

Pääkonttori ja tuotantotilamme sijaitsevat Haapavedellä, mutta yhteistyökumppaneiden laaja verkosto ja työntekijämme tekevät meistä helposti lähestyttäviä missä tahansa.

Toimimme aktiivisesti ensisijaisesti Pohjoismaiden markkinoilla ja tarjoamme asiantuntemustamme seuraavasti: