Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja tukemaan liiketoimintaanne

Olemme yhdistäneet markkinoiden johtavaa osaamista ja kumppaneina toimitamme täyden palvelun projekteja teollisuuteen. Meitä yhdistää myös tahto tehdä maailmasta puhtaampi.

SOVELLUKSEMME

Materiaalinkäsittely

Materiaalinkäsittelyratkaisu on tärkeä elementti erilaisissa teollisissa prosesseissa. Sitä voidaan soveltaa pölyn ja jauheen valmistuksesta polttoprosesseihin, puunjalostuslinjoihin, bioöljyn tuotantoon ja moneen muuhun.

Retrofittaus

Fossiilisia polttoaineita käyttävät energiasovellukset voidaan helposti muuntaa uusiutuvan energian polttojärjestelmiin, jotka täyttävät yhä tiukentuvat ympäristövaatimukset. Muutoksen voi toteuttaa kaikentyyppisille kattiloille tai energiageneraattoreille. 

Yhdistetty sähkön- ja lämmöntuotanto

Sähkön ja lämmön yhteistuotantolaitokset tuovat mahdollisuuden hajauttaa sähköntuotantokapasiteettia, sillä ne on suunniteltu vastaamaan paikallisen kuluttajan tarpeita. Niillä pyritään myös varmistamaan korkea hyötysuhde, vähentämään siirtohäviöitä sekä lisäämään oman energiajärjestelmän joustavuutta, saatavuutta ja kustannustehokkuutta. 

Höyrylaitokset

Höyryn käyttö prosessienergiana on erittäin yleistä teollisten prosessien toteuttamiseen. Mahdollisia käyttökohteita löytyy lähes kaikkialta teollisuudessa.

Lämpölaitokset

Lämpöjärjestelmien toimittajana tarjoamme teknisiä kokonaisratkaisuja asiakkaidemme erilaisiin käyttötarpeisiin. Näitä voivat olla esimerkiksi kaukolämmön tuotanto, kasvihuoneiden lämmöntuotanto, kuuman veden valmistus, kuivausprosessiin tuotettava lämpö tai erilaiset jäähdytystarpeet.