RÄÄTÄLÖITYJÄ ENERGIASOVELLUKSIA JA KOKONAISRATKAISUJA

Edustamme yhteistyökumppaneidemme teknologiaa ja voimme auttaa sinua valitsemaan kustannustehokkaan ja teknisesti sopivimman laitteen tarkoituksiisi. Lisäksi pystymme huolehtimaan kokonaistoimituksesta sisältäen logistiikan, asennuksen, käyttöönoton ja myöhemmät huoltopalvelut. Aikaa säästyy ja riskit pienenevät, koska saat kaiken yhdestä paikasta täysin käyttövalmiina. Voit huoletta jättää projektisi ammattilaistemme toteutettavaksi.

TEKNOLOGIAMME

Räjähdyssuojaimet

Yhteistyömme IEP Technologiesin kanssa aloitettiin vuonna 2019 ja pystymme tarjoamaan markkinoille harmonisoituja teknologisia räjähdyksenestoratkaisuja, jotka ovat vaikuttavia,tehokkaita ja turvallisia.

Lämmön talteenottojärjestelmät

Prosessin teknisen määrittelyn perusteella projekteissamme voidaan soveltaa erilaisia lämmöntalteenottojärjestelmiä. Palamisprosessi tuottaa suuren osan energiamäärästä, mutta savukaasujen asianmukainen käsittely saattaa lisätä lämpökapasiteettia jopa 50 prosenttiin kattilan tuotannosta.

Savukaasujen suodatusjärjestelmät

Ympäristökysymykset ovat mielessämme jokaisessa projektissa ja asennuksessa. Kaikilla energiaan liittyvillä hankkeilla on velvoitteensa ympäristölle. Hankkeiden toteuttajana me kunnioitamme luontoa ja huolehdimme velvoitteistamme.

Polttojärjestelmät

Päästöjen vähentäminen, siirtyminen fossiilisista polttoaineista uusiutuviin biopolttoaineisiin, tehokkuuden lisääminen, jätevirtojen hyödyntäminen ja kiertotalouden edistäminen ovat päivittäisiä tehtäviä, joita tiimimme huomioi jokaisessa toimituksessa.

Materiaalinkäsittely

Voimme tarjota markkinoille avaimet käteen -periaatteella olevia murskaintuotantolinjoja pölyn tai jauheen valmistukseen eri materiaalilähteistä. Valmistettua jauhetta tai pölyä voidaan käyttää energiantuotannossa, teollisissa prosesseissa, bioöljyn tuotannossa, kierrätysteollisuudessa tai muissa sovelluksissa.